Усі товари
Натуральні молочні вершки – при збиванні збільшують свій обсяг в 3 рази. Здатні не втрачати при приготуванні свої смакові і ароматичні характеристики, зберігають форму і обсяг протягом дуже тривалого часу.
У використанні відрізняються легкістю. Збиваються за кілька хвилин і можуть швидко вбирати повітря в свою структуру.
Вершки можна змішувати в дуже широкому діапазоні концентрацій з кондитерськими кремами, какао-порошком, горіховою та карамельною пастою та іншими наповнювачами, а також відмінно поєднуються з самими різними фруктами і ягодами.
Форель входить у сімейство лососевих. Не водиться в теплій воді – погано переносить температуру понад двадцять градусів. Морська форель мешкає в Тихому та Атлантичному океані, її спеціально розводять біля узбережжя Норвегії, Канади та Чилі. Прісноводна водиться в озерах Ладозькому, Онезькому, в Карелії та на Кольському півострові. Поширена у холодноводних річках Європейської частини Росії.
Морська риба важить два-п'ять кілограмів, досягаючи завдовжки дев'яносто сантиментів. Прісноводна форель менша, при цьому озерна трохи більша за річкову. Середні розміри риби – п'ятдесят сантиметрів. Річкова форель рідко сягає понад двадцять сантиметрів за вагою до шестисот грамів.
У форелі зелений колір на спинці і боках, а черево - сіре. Відтінки залежать від довкілля риби та сезону. Важливим є склад води та їжа форелі. Наприклад, у мулистій воді вона темніша, а вапняна – світліша. Місце проживання також впливає на відтінок м'яса: від червоного (у морської) до рожевого та кремового (у прісноводної).Стейки форелі гармонують з імбиром та лимоном. М'ясо дієтичне, у ста грамах міститься сто дев'ятнадцять кілокалорій.
Вермішель фунчоза (фунчеза, фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Являє собою тонкі напівпрозорі ниточки вермішелі, приготованої з бобових культур. Свою назву скляна вермішель отримала завдяки властивості ставати прозорою після варіння. Саме це і відрізняє її від рисової локшини, яка, в свою чергу, після приготування стає білою.
Фунчоза продається в сушеному вигляді, сама по собі не має багатого смаку, але дуже добре просочується оточуючими соєвими соусами, їх смаком і ароматом. Тому скляну локшину (фунчозу) часто використовують у супах салатах, а також смажених стравах.
Какао розчинний напій Bellarom Goody Cao
Чашка ароматного какао Goody Cao, розведеного у молоці чи воді сприяє підвищенню життєвого тонусу та помітно покращує настрій. Незрівнянна користь какао полягає у вмісті величезної кількості флавоноїдів, антиоксидантів та вітамінів, що стимулюють кровообіг мозку, що сприяє довголіттю та оберігає організм від старечого склерозу та недоумства. Як вважають багато вчених, в какао міститься набагато більше антиоксидантів, ніж у зеленому чаї. Какао Goody cao з цукром. Ароматний, дуже смачний та корисний напій. Напій Goody cao сподобається дітям та дорослим.
Спосіб вживання: 3-4 чайні ложки на склянку холодного молока або кухлем гарячого молока. Ретельно перемішати перед подачею.
Характеристики:
•Країна-виробник: Німетчина
•Вага: 800г
Гарячий шоколад Торрас створювався для людей, які цінують натуральний смак, але не хочуть витрачати багато часу на приготування напою. Він солодкий, густий і поживний. Гарячий шоколад має незабутній смак і надає багато енергії і сил. Гарячий шоколад Торраса з низьким вмістом жиру, без глютену містить велику кількість клітковини (6%), яка нормалізує процес обміну речовин.