Усі товари
Майонез Olkom Провансаль виготовляється за традиційною рецептурою. Використання натуральних інгредієнтів робить його еталоном смаку. Виготовляється на основі екологічно чистої відбірної олії глибокого очищення. Підходить для заправки салатів, супів, приготування корисних закусок та бутербродів.
Штолен - класична різдвяна випічка. Він приготований із добірних інгредієнтів: олія, марципан, особлива суміш спецій, і обіцяє ні з чим незрівнянне задоволення.
Використовуються для приготування соусів, супів, а також для збивання.
Горошок є вологолюбною бобовою рослиною, яка з легкістю переносить заморозки. Для вживання використовують наповнені зелені горошини, що не встигли огрубіти. Можна їсти сирим необробленим, додавати його в різні салати, застосовувати в подрібненому вигляді для створення свіжих соусів. Може виступати як гарнір, а також подається вареним.
Якщо горошок заморожувати швидким методом, він збереже всі свої поживні властивості. Шокове заморожування – це оптимальний варіант для тривалого зберігання продукту. Вона виконується одразу після збирання врожаю. Таким чином, у продукті не губляться початкові смакові якості.
Цей продукт має багато білків та вуглеводів. У продукті високий вміст калію і натрію, який вкрай необхідний людям, які страждають на діабет і атеросклероз. Овоч є калорійним і досить ситним, у ньому багато харчових волокон і він здатний швидко вгамувати голод.
До м’яса та риби він відмінно підходить. З нього роблять апетитне пюре та різні супи. У нашому кліматі сезон дозрівання горошку короткий, адже він має бути присутнім у раціоні практично щодня. Це не проблема, тому що можна придбати заморожений продукт, в якому збережені всі цінні речовини.
Лаваш - це один із видів хліба на Кавказі та Близькому сході, рецепт його пройшов у наші дні крізь товщу століть.
Кавказький лаваш – це тонкий, плоский, прісний хліб із нейтральним, ніжним смаком.
Лаваш Кавказький готується за традиційною рецептурою кавказької кухні на основі натуральних інгредієнтів. Він має відмінні смакові якості, які високо оцінили найвибагливіші гурмани.
Лаваш - це один із видів хліба на Кавказі та Близькому сході, рецепт його пройшов у наші дні крізь товщу століть.
Кавказький лаваш – це тонкий, плоский, прісний хліб із нейтральним, ніжним смаком.
Лаваш Кавказький готується за традиційною рецептурою кавказької кухні на основі натуральних інгредієнтів. Він має відмінні смакові якості, які високо оцінили найвибагливіші гурмани.
Лаваш - це один із видів хліба на Кавказі та Близькому сході, рецепт його пройшов у наші дні крізь товщу століть.
Кавказький лаваш – це тонкий, плоский, прісний хліб із нейтральним, ніжним смаком.
Лаваш Кавказький готується за традиційною рецептурою кавказької кухні на основі натуральних інгредієнтів. Він має відмінні смакові якості, які високо оцінили найвибагливіші гурмани.