Усі товари
Hearts Cappuccino Karamell – розчинний капучіно зі смаком Карамелі. У цей кавовий напій можна влюбитися з першого ковтка! Він чудово бадьорить уранці, а його аромат підніме Вам настрій на цілий день.
Країна виробник - Німеччина, тому відмінну якість продукції гарантують європейські стандарти виробництва.
Консервовані каперси Luxeapers - відмінний інгредієнт для надання аромату пасті, рибі, м'ясу та салатам. Завдяки цьому ваша страва стане ще ароматнішою та смачнішою. Їхні корисні властивості також вважаються важливим фактором. Каперси також вважаються засобом від багатьох недуг, а також служать їхньому зовнішньому вигляду.
Каперси мають кисло-солоний та пряний смак. Ви також можете відзначити васабі, гірчицю та терпкість. Каперси часто використовуються для приготування соусів, але вони також відмінний інгредієнт багатьох страв. Перш ніж використовувати каперси, замочіть їх у харчовій соді, щоб видалити надлишки солі. Їх можна використовувати цілком або подрібнити та розбавити іншими травами перед додаванням у блюдо.
Кальмара – це цінний дієтичний продукт, що містить велику кількість корисних мікроелементів: йоду, міді, селену, фосфору. Для того, щоб повністю отримати користь з цього унікального продукту, необхідно знати основні нескладні принципи, що дозволяють визначити його якість, і правильно приготувати
М'ясо кальмара – це цінний дієтичний продукт, що містить велику кількість корисних мікроелементів: йоду, міді, селену, фосфору. Для того, щоб повністю отримати користь з цього унікального продукту, необхідно знати основні нескладні принципи, що дозволяють визначити його якість, і правильно приготувати.
Ікра масаго – це японська назва ікри мойви (капелана), яку в цій країні традиційно використовують в рецептах приготування суші. Часто у продажу можна побачити ікру масаго, забарвлену харчовими барвниками в червоний, зелений або чорний колір. Так вона цікавіше виглядає при оформленні страв.
Ікра масаго найдрібніша з трьох видів ікри – крупніше за неї будуть ікра тобіко (ікра летючих риб) та ікура (ікра лосося). При цьому за смаком ікра масаго вважається більш ніжною, ніж тобіко.
Ікра масаго – це японська назва ікри мойви (капелана), яку в цій країні традиційно використовують в рецептах приготування суші. Часто у продажу можна побачити ікру масаго, забарвлену харчовими барвниками в червоний, зелений або чорний колір. Так вона цікавіше виглядає при оформленні страв.
Ікра масаго найдрібніша з трьох видів ікри – крупніше за неї будуть ікра тобіко (ікра летючих риб) та ікура (ікра лосося). При цьому за смаком ікра масаго вважається більш ніжною, ніж тобіко.
Желатин – стабілізатор, що використовується для виготовлення кондитерських виробів.
Желатин – загусник кращої якості. Не впливає на смак, колір та запах готового продукту.
Маса листового желатину становить близько 5гр. на лист. Листовий желатин зручніший у використанні, тому що не розсипається і не вимагає зважування. На відміну від порошкового, його можна замочувати у будь-якій кількості холодної води. При цьому листовий желатин дуже швидко набухає (протягом 2-3 хвилин) і розчиняється (1-5 сек).
До М'яса вагова гранульована спеція - це ідеальний спосіб підкреслити смак і аромат вашого улюбленого м'яса. Ця спеція вирізняється своїм вишуканим поєднанням ароматичних трав і приправ, які надають м'ясу насичений смак і чудовий аромат. Гранульована форма спеції дозволяє рівномірно розподілити її по поверхні м'яса, забезпечуючи однорідне проникнення смаку і підсилюючи його приголомшливі властивості. Завдяки цій спеції ваші страви з м'яса будуть смачнішими, апетитними і неперевершеними. Додайте цю вагову спецію до своїх рецептів м'ясних страв, щоб насолоджуватися їх смаком на повну котушку. Завдяки цій унікальній спеції ви зможете створити кулінарні шедеври, які неодмінно порадують вас і вашу родину.•Мінімальне замовлення 100г.
Шіїтаке - невід'ємна складова японської кухні. Цей гриб часто називають «королем» грибів не лише за його чудові смакові, а й лікарські властивості – шиїтаке знижує рівень холестерину в крові та вважається здоровою та корисною їжею.
Свою назву цей гриб отримав від дерева «сії», на якому він росте. Шиитаке -деревний гриб, його капелюшок досягає 5-20 см у діаметрі. Забарвлення капелюшка варіює, від жовто-коричневого, до темно-бурого, при дозріванні жовтіє. Кращими вважаються гриби шиїтаке з темно-коричневими, бархатистими капелюшками, діаметром близько 5 см і відкритими на 70-80% капелюшків.
Заморожена булочка для гамбургера 52г – швидке зручне приготуванняКоли розробляється рецептура гамбургера, вибір булочки є нелегким, тому на сьогоднішній день пропонується безліч варіантів, які значно відрізняються один від одного. Основне правило бургера постійне – булочка повинна добре поєднуватися з котлетою, а інші деталі, це вже фантазія шеф-кухарів. Встановлений стандарт фаст-фуду – булочка для бургера 52г. На перший погляд вона може здатися надто простою і набридлою, але в цьому й ховається її основна перевага. Проста випічка, але добре гармонує з інгредієнтами. Така універсальна основа чудово поєднується з різноманітною начинкою. Вона завжди буде лідером серед усіх видів, що пропонуються.
Bavaria Blu (Баварія Блю міні) 50% жирності - м'який сир з білою і блакитною благородною цвіллю має ніжний вершковий смак. У свій час створення комбінації з білої цвілі зовні і прошарком блакитний цвілевий культури всередині сирної маси було справжнім нововведенням на ринку сирів в Європі, яка представила компанія "Бергадер". Біло-блакитний Баварія Блю відрізняється тонким ароматом і неповторним смаком. Він підходить в якості легкого сніданку і полудня. Відмінно підходить для гарячих закусок і страв, запіканок, десертів, сирної тарілки, а також для вишуканих соусів.
Суха суміш IL-Icing (айсинг) 500 гр IL Bakery - суха кондитерська суміш для приготування айсинга для декорування тортів, тістечок, пряників, печива, ін.
Суміш змішати з водою у пропорції: суміш 1000 гр г вода 150 мл і дати постояти кілька хвилин. Збити не високих обертах ручного міксера 4-8 хв до загустіння маси. Перекласти в ємність, накрити плівкою в контакт або щільно кришкою. Готова маса може зберігатися в холодильнику до 14 днів. Можна фарбувати харчовими барвниками.
Аджика - це суміш спецій, яка відома своїм гострим смаком та ароматом. Наша суха аджика має вагову форму та виготовляється з натуральних інгредієнтів, таких як перець, часник, кріп та інші трави. Вона ідеально підходить для використання в приготуванні різноманітних страв, таких як м'ясо, риба, овочі та соуси. Суха аджика - це зручний спосіб зберігання та довготривала свіжість продукту, що дозволяє насолоджуватися її ароматом і смаком у будь-який час року.
•Мінімальне замовлення 100г.
Vilvi Гауда з томатами - це смачний твердий сир з ніжної гауди, збагачений насиченим смаком сочних томатів. Цей сир створений, щоб задовольнити гурманів і любителів сиру, які шукають нестандартних смакових відтінків. Він чудово підходить для вживання як у чистому вигляді, так і для приготування різноманітних страв. Спробуйте і насолоджуйтеся яскравим смаком!
Vilvi Гауда з базиліком - це ніжний твердий сир з натуральним базиліком, який додає йому свіжість та аромат. Сир має легку текстуру та приємний м'який смак, що ідеально поєднується з вином, фруктами та хлібом. Він підійде як для перекусу, так і для створення смачних закусок на будь-яке свято. Ваговий формат дозволяє придбати тільки ту кількість, яку потрібно, що робить його зручним вибором для будь-якого гурмана.
Ніжні шматочки GIOZA з найтоншого тіста і це НЕ ПЕЛЬМЕНІ! Вони унікальні тим, що шматочки під час виробництва проходять пастеризацію, а це значить, що їх можна готувати абсолютно різними способами і дуже швидко. Рекомендуємо смажити на пательні або у фритюрі чи готувати на пару, і навіть просто підігрівати в мікрохвильовій пічці.Незвичайно тонке тісто ідеально поєднується з більше, ніж 60% начинки. Під тонкою вуаллю ніжного тіста прихована кулінарна таємниця- добірне м'ясо, прянощі і свіжі овочі.
Маслини – зрілі плоди оливкового дерева. Вирощуються лише людиною на плантаціях. Бувають дрібні, що йдуть на оливкову олію. А також великі, які маринують та їдять уже кілька тисячоліть.