Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
Кіровоградська обл. м.Кропивницький вулиця Велика Перспективна, 22/5

Усі товари

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення

Ароматний, пряний, нижній варено-копчений свинячий бочок виготовляється з грудоребрової частини свинини з додаванням спецій. Легке копчення придає бочку особливий, яскравий та пряний аромат. Копченості можна використовувати в чистому вигляді, як інгредієнт для салатів, бутербродів, але особливо гарний бочок у змаженому вигляді. Варено-копчений бочок виготовляється з вимоченої у воді засоленого м'яса, закопченого в диму протягом кількох годин.

Швидке замовлення

Лисички – поширені гриби з яскраво-жовтим, рідше блідо-жовтим забарвленням. Ви можете приготувати їх по-різному: відварити, підсмажити, замаринувати, засушити або засолити. У лисичках міститься дуже велика кількість вітамінів і таких мікроелементів.  Також ці гриби  мають у складі деякі лікувальні сполуки: хиноманноза (для боротьби з гельмінтами), ергостерол (допомагає очищенню печінки), траметонолінова кислота (використовується для лікування вірусу гепетита).

Швидке замовлення

Гриби білі, заморожені, кубик – завдяки технології шокової заморозки гриби практично повністю зберігають свої корисні властивості.

Гриби – відмінне джерело корисних білків. А адже саме склад дозволяє їх віднести до першої категорії, оскільки в них високий вміст рибофлавіну, незамінних амінокислот, калію та фосфатів. У білих грибах містяться такі вітаміни та мікроелементи: вітамін В1 (тіамін), вітамін В2 (рибофлавін), вітамін В3, вітамін РР , вітамін В9 (Фолієва кислота), Вітамін С (аскорбінова кислота), Вітамін Е (токоферол), Калій, Кальцій, Магній, Натрій, Фосфор, Залізо, Кобальт, Марганець, Фтор, Цинк, Йод і Мідь.

Заморожені білі гриби стануть прекрасним доповненням до Ваших страв.

Швидке замовлення

Білий гриб по праву вважається царем грибів. Білі гриби містять вітамін А (у вигляді каротину), В1, С і особливо багато вітаміну D. Також він багатий рибофлавіном – речовини, яка важлива для роботи щитоподібної залози та  відповідає за здоров’я і зростання нігтів, волосся, шкіри та за здоров’я організму в цілому. Білий гриб крім смакових якостей, славиться своєю здатністю стимулювати секрецію травних соків. Він також володіє протиінфекційними, ранозагоювальними, протипухлинними і тонізуючими властивостями. Лецитин, що входить до складу білих грибів, перешкоджає відкладенням холестерину на стінках судин.

Швидке замовлення

Морський гребінець – це вишуканий делікатесний морепродукт, який відноситься до числа морських двостулкових молюсків. У нього дуже ніжне, злегка солодке та ні на що не схоже м'ясо, яке можна їсти навіть сирим. Однак, частіше його використовують для приготування різних страв, в тому числі і високої кухні. М'ясо морського гребінця дуже люблять готувати у Франції. Останнім часом в нашій країні цього молюска теж можна купити. В такому випадку з ним можна приготувати дуже багато страв, від салатів до котлет та холодцю. Користь від морського гребінця безсумнівна: він містить велику кількість білка та вітаміну В12, більше, ніж інші морепродукти. Йоду в гребінці набагато більше, ніж в яловичині, при цьому його м'ясо засвоюється легше і швидше. Це особливо корисно для людей, які страждають на атеросклероз. Морський гребінець, який вживається в їжу, позитивно впливає на нервову, ендокринну та серцево-судинну систему, покращує обмін речовин. А для тих, хто сидить на дієті, гребінець теж буде корисний, тому що в ньому мало калорій та жиру.

Швидке замовлення

Горошок є вологолюбною бобовою рослиною, яка з легкістю переносить заморозки. Для вживання використовують наповнені зелені горошини, що не встигли огрубіти. Можна їсти сирим необробленим, додавати його в різні салати, застосовувати в подрібненому вигляді для створення свіжих соусів. Може виступати як гарнір, а також подається вареним.

Якщо горошок заморожувати швидким методом, він збереже всі свої поживні властивості. Шокове заморожування – це оптимальний варіант для тривалого зберігання продукту. Вона виконується одразу після збирання врожаю. Таким чином, у продукті не губляться початкові смакові якості.

Цей продукт має багато білків та вуглеводів. У продукті високий вміст калію і натрію, який вкрай необхідний людям, які страждають на діабет і атеросклероз. Овоч є калорійним і досить ситним, у ньому багато харчових волокон і він здатний швидко вгамувати голод.

До м’яса та риби він відмінно підходить. З нього роблять апетитне пюре та різні супи. У нашому кліматі сезон дозрівання горошку короткий, адже він має бути присутнім у раціоні практично щодня. Це не проблема, тому що можна придбати заморожений продукт, в якому збережені всі цінні речовини.

Швидке замовлення

Знаменитий італійський сир горгондзола відноситься до блакитних сирів, що одержали свою назву через пророслих в сирній масі зеленувато-блакитних колоній цвілевих культур. Гострий, пікантний смак горгондзолы збуджує апетит, тому її зазвичай пропонують в якості легкої закуски перед обідом або вечерею, підбираючи вино, відповідний сорту сиру. Горгондзола доречна і в кінці трапези, і на десерт, як неодмінна складова сирної тарілки.

Швидке замовлення

Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.

Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.

За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.За допомогою шоколадних дисків і Каравела крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, а й «не пристає» до рук.

Швидке замовлення

Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.

Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.

За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.За допомогою шоколадних дисків і Каравела крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, а й «не пристає» до рук.

Швидке замовлення

Використовується як глазур в розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикраси.

Як правильно розтопити "Карібе шоколадні диски"?Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 С і використовувати.

За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку.За допомогою шоколадних дисків і Каравела крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигає корочку на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізку готового виробу, а й «не пристає» до рук.

Швидке замовлення

Водорості Фуеру Вакаме - це натуральний та корисний продукт, багатий на мікроелементи та вітаміни. Вони ростуть у прибережних водах Японії та Кореї, і вважаються одними з найпопулярніших водоростей в азіатській кухні.

Кожен пакет містить 20 грам водорослей Фуер Вакам, які можна використовувати для готування різних страв. Вони відмінно поєднуються з рисом, супами та салатами.

Водорослям Фуеру Вакам притаманні багато корисних властивостей, вони містять велику кількість йоду, який необхідний для правильного функціонування щитовидної залози. Також водорослями багаті антиоксиданти, які допомагають запобігати різноманітним захворюванням.

Наш продукт виготовляється з високоякісних сировинних матеріалів і не містить штучних добавок та консервантів. Ви можете бути впевнені, що купуючи водорослей Фуєру Вакам, ви отримуєте натуральний і корисний продукт, який знадобиться вам на кухні.

Швидке замовлення

Заморожена вишня – ягода, яка зберігає всі позитивні якості при заморожуванні. Корисні властивості вишні пояснюються її складом – вишня містить фруктозу та глюкозу, вітаміни С, РР, B1, каротин, фолієву кислоту, органічні кислоти, мідь, калій, магній, залізо, пектини. Вишня застосовується для лікування недокрів'я, хвороб легень, нирок, при артрозі.

Вишні їдять свіжими, сушеними, маринованими та консервованими. Їх використовують для приготування компоту, морсу, киселю, сиропу, варення, джему, мусу, желе, наливки, вина, лікеру. Додають вишні в салати та морозиво. Роблять із них начинку для пиріжків та вареників, а також прикраси. Дивним смаком вирізняються вишневі торти, які готують з бісквітного або медового тіста. Готують із ягід не лише солодкі страви. Особливий пікантний смак мають соуси, які подають до рибних і м'ясних страв.

 

 

Швидке замовлення

Вишня дуже смачна і корисна, вона використовується для приготування кондитерських виробів, джемів, а також морозива і ягідних коктейлів. Технологія шокової заморозки, дозволяє зберігати ягоду без зайвого льоду та зберегти всі корисні властивості. Плоди вишні містять багато клітковини, а також мідь, калій та марганець, що необхідні нам для повноцінної роботи організму. Також у вишнях багато вітаміну С, вітамінів групи В, вітаміну К та природних антиоксидантів.

0,00 грн
210,04 грн
Швидке замовлення

Знайомий ось уже трьом поколінням українців, плавлений сир Viola — це незмінна білявка на упаковці та чудовий смак усередині. Плавлений сир Valio робиться тільки з якісних натуральних інгредієнтів за сучасною технологією та унікальною рецептурою.

Для виробництва Viola використовуються тверді та напівтверді сири, вершкове масло та сухе молоко, саме тому він виходить таким смачним та вершковим.

Швидке замовлення

Винний Оцет 1л 6%   Для початку давайте спробуємо розібратись що це за продукт та намагатимемось в подальшому не плутати його із виноградним оцтом.

Отже, виноградний оцет, як і будь який фруктовий,-це результат бродіння самих ягід та соку,води та цукру, що відбувається протягом місяця. А винний оцет, що саме на разі представлений у даній позиціі - це продукт, отриманий у результаті окислення саме вина у продовж мінімум 60 діб. Білий винний оцет менш насичений, ніж червоний оцет, що робить його смак та аромат більш м'яким та делікатним.

Має широкий спектр застосування, від соусів для салатів зі свіжих овочів до маринадів для м'яса та риби.

Швидке замовлення

Винний Оцет 1л 6%   Для початку давайте спробуємо розібратись що це за продукт та намагатимемось в подальшому не плутати його із виноградним оцтом.

Отже, виноградний оцет, як і будь який фруктовий,-це результат бродіння самих ягід та соку,води та цукру, що відбувається протягом місяця. А винний оцет, що саме на разі представлений у даній позиціі - це продукт, отриманий у результаті окислення саме вина у продовж мінімум 60 діб. Білий винний оцет менш насичений, ніж червоний оцет, що робить його смак та аромат більш м'яким та делікатним.

Має широкий спектр застосування, від соусів для салатів зі свіжих овочів до маринадів для м'яса та риби.

Швидке замовлення

Васабі – пряна приправа, необхідний атрибут суші. Васабі дезінфікує сиру рибу та здатний відбити, комусь неприємний, рибний запах. Також стимулює вироблення травних ферментів.  Ідеально підходить до рибних, овочевих страв, рису, морепродуктів, м’яса, птиці.

Швидке замовлення

Васабі порошок клас Б - це доступний і якісний варіант традиційної японської приправи, що ідеально підходить для любителів гострого смаку. Порошок васабі класу Б містить суміш васабі та хрону, що надає йому характерного пікантного смаку і легкої гостроти.

Швидке замовлення

Хондаші – це сухий рибний бульйон (гранульований), з якого готують бульйонну основу Даші. Це концентрат для рибних супів з гранульованих водоростей комбу і сушеного тунця. Хондаші використовується японцями для швидкого і зручного приготування обідів.  Для приготування бульйону Даші потрібно просто розвести гранули в киплячій воді. Хондаші в японській кухні використовується як основа для місо-супу, а також ним часто розбавляють соєвий соус.

Швидке замовлення

Бажаєте, щоб ваші гамбургери виглядали так само оригінально та апетитно, як на рекламних банерах відомих ресторанів? Спробуйте зробити їх із чорних булочок для гамбургера з кунжутом! Великі, смачні і, при цьому, корисні булочки перетворять ваші страви на справжні маленькі кухонні шедеври.

Швидке замовлення

Блискуча скоринка з запашного тіста для різних начинок – булочка готова до будь-яких смачних варіацій. У заздалегідь підготовлений отвір слід додати улюблену ковбаску чи сосиску та доповнення – пряні соуси. Апетитну булочку фірмової рецептури неможливо забути.

Швидке замовлення
Швидке замовлення

М’яка і смачна булочка з кунжутом для гамбургера – це універсальний продукт із розряду фаст-фуду, що швидко вгамовує голод, і відрізняється чудовими смаковими якостями. При приготуванні цієї страви дуже важливо мати певний набір компонентів, найголовнішими з яких є булочка і рубана котлета. Не менш важливими є й інші доповнення, які вибирати може кожен окремий покупець. Це і листя салату, і тоненький шматочок сиру, і нарізані скибочки огірка, помідора, перцю, і соуси з приправами. При цьому булочка з кунжутом для гамбургера є основою класичного рецепту – саме в такому вигляді вже багато десятків років вона пропонується споживачам у різних країнах.

Особливості випікання булочки

При виготовленні даного продукту використовуються нескладні інгредієнти, що не передбачають жодних шкідливих добавок. Тісто готується на основі пшеничного борошна тонкого помелу, як інші компоненти задіяні маргарин, сухе молоко, питна вода, приправи. Кунжут застосовується для посипання.

Швидке замовлення

Заморожена булочка для гамбургера 52г – швидке зручне приготуванняКоли розробляється рецептура гамбургера, вибір булочки є нелегким, тому на сьогоднішній день пропонується безліч варіантів, які значно відрізняються один від одного. Основне правило бургера постійне – булочка повинна добре поєднуватися з котлетою, а інші деталі, це вже фантазія шеф-кухарів. Встановлений стандарт фаст-фуду – булочка для бургера 52г. На перший погляд вона може здатися надто простою і набридлою, але в цьому й ховається її основна перевага. Проста випічка, але добре гармонує з інгредієнтами. Така універсальна основа чудово поєднується з різноманітною начинкою. Вона завжди буде лідером серед усіх видів, що пропонуються.