Усі товари
Складно уявити в теперішній час заклади харчування без картоплі фрі. Вона настільки увійшла в наше життя і міцно запала в смакові сердечка, що стала всенародно-улюбленою стравою. Популярність картоплі фрі легко пояснити, адже вона має широке застосування в кулінарії.
Складно уявити в теперішній час заклади харчування без картоплі фрі. Вона настільки увійшла в наше життя і міцно запала в смакові сердечка, що стала всенародно-улюбленою стравою. Популярність картоплі фрі легко пояснити, адже вона має широке застосування в кулінарії.
Заморожені картопляні посмішки – оригінальна закуска, яку люблять діти. Хрумка апетитна картопелька і мила усміхнена мордочка - це їжа не тільки смачна, а й кумедна! Смайли також можуть бути відмінним гарніром до риби чи м'яса.
Для приготування Вам просто треба буде обсмажити їх у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії. Картопляні посмішки виходять апетитними та смачними, подавати їх потрібно із соусом. Таку веселу закуску можна приготувати на дитячий фуршетний стіл або подати як гарнір у будній день.
Картопляні скибки з цільної картоплі зі скоринкою, попередньо обсмажені та глибоко заморожені. Для приготування у фритюрі
Приготування у фритюрі: . Наповніть кошик (до позначки) замороженим продуктом. Смажте продукт приблизно 3-4 хвилини при температурі олії 170 – 175 °C доки колір не стане золотисто-жовтим. Не пересмажуйте страву. При приготуванні невеликих порцій слід зменшити час обсмаження.
Картопляні діпи це апетитні скибочки добірної картоплі у вигляді човників, засмажені в натуральному маслі і трохи підсолені. Цю страву ідеально смакувати з улюбленим соусом.
Каррі - одна з найвідоміших і популярних сумішей прянощів індійської і східної кухні, що полюбилася широко по всьому світу. Строгого рецепта приправи не існує. Склад каррі відрізняється в залежності від регіону, наявних спецій, кулінарних уподобань кухаря і сімейних традицій. Рецептів приправи можна зустріти безліч. Каррі може бути гострим, ніжним, світлим, темним і ін., І включати в себе від 7 до понад 20 компонентів. Єдино необхідною базовою основою для каррі є 4 спеції - куркума, фенугрек (пажитник, шамбала), коріандр і перець чилі. Залежно від складу і пропорції спецій колір каррі може бути жовтим, коричневим, бордовим, з зеленими і червоними відтінками.
Hearts Cappuccino Amaretto (капучино) - Смачний ароматизований капучіно зі смаком амарето для дому або офісу. Просто заповніть чашку з гарячою водою і насолоджуйтесь! Напій має густу консистенцію, що обволікає аромат, високу оксамитову пінку! Капучіно підходить для кофемашин.
Країна виробник - Німеччина, тому відмінну якість продукції гарантують європейські стандарти виробництва.
Цвітна капуста – це дивовижний овоч завдяки своїм смаковим якостям і багатому складу. Вона нормалізує мікрофлору кишечника, захищає її від впливу шкідливих мікроорганізмів. Для тих, хто страждає від підвищеного холестерину, дієтологи радять частіше вживати страви з цього овоча, обов’язково в відварному вигляді.
Брюссельська капуста – це рослина з сімейства капустяних, популярна овочева культура. Вона є штучно виведеним овочем і не зустрічається в дикому вигляді. Своєю появою вона зобов’язана бельгійським городникам, в честь чого і отримала свою назву. Ця рослина досягає одного метра у висоту, на стеблі росте від 20 до 75 мініатюрних головок.
Броколі — це один з найбагатших овочів, справжня скарбниця вітамінів. Завдяки великому набору потрібних речовин його рекомендують вживати навіть маленьким діткам.
Консервовані каперси Luxeapers - відмінний інгредієнт для надання аромату пасті, рибі, м'ясу та салатам. Завдяки цьому ваша страва стане ще ароматнішою та смачнішою. Їхні корисні властивості також вважаються важливим фактором. Каперси також вважаються засобом від багатьох недуг, а також служать їхньому зовнішньому вигляду.
Каперси мають кисло-солоний та пряний смак. Ви також можете відзначити васабі, гірчицю та терпкість. Каперси часто використовуються для приготування соусів, але вони також відмінний інгредієнт багатьох страв. Перш ніж використовувати каперси, замочіть їх у харчовій соді, щоб видалити надлишки солі. Їх можна використовувати цілком або подрібнити та розбавити іншими травами перед додаванням у блюдо.
Какао-порошок створений з натуральної сировини, має яскравий насичений смак, інтенсивний аромат і масу корисних властивостей: підвищує працездатність, стимулює розумову діяльність, покращує пам'ять і настрій. З його допомогою можна приготувати безліч смачних оригінальних кексів, пирогів, вишуканих десертів і напоїв з шоколадним смаком. Ідеальний для випічки тортів і печива. Дуже смачний і корисний напій для дітей та дорослих.
Какао розчинний напій Bellarom Goody Cao
Чашка ароматного какао Goody Cao, розведеного у молоці чи воді сприяє підвищенню життєвого тонусу та помітно покращує настрій. Незрівнянна користь какао полягає у вмісті величезної кількості флавоноїдів, антиоксидантів та вітамінів, що стимулюють кровообіг мозку, що сприяє довголіттю та оберігає організм від старечого склерозу та недоумства. Як вважають багато вчених, в какао міститься набагато більше антиоксидантів, ніж у зеленому чаї. Какао Goody cao з цукром. Ароматний, дуже смачний та корисний напій. Напій Goody cao сподобається дітям та дорослим.
Спосіб вживання: 3-4 чайні ложки на склянку холодного молока або кухлем гарячого молока. Ретельно перемішати перед подачею.
Характеристики:
•Країна-виробник: Німетчина
•Вага: 800г
Маринований імбир (Ginger) – його інші назви – гару, сега. В основному імбир вирощують і виробляють в Азії. В процесі виробництва він проходить багаторівневий контроль з відбракуванням. Лише найякісніша сировина придатна для маринування. Враховується і термін збору імбиру, і кількість проведених сортувань. Його використовують як обов’язковий інгредієнт до суші, роллів, сашимі. Імбир відмінно зміцнює імунітет, що особливо важливо у весняний і осінній сезон. Дуже ефективний при застуді і грипі, кашлі, синуситі і прекрасно допомагає впоратися з болем у горлі. Крім того, заварений подрібнений корінь імбиру добре зігріває тіло.
Маринований імбир (Ginger) – його інші назви – гару, сега. В основному імбир вирощують і виробляють в Азії. В процесі виробництва він проходить багаторівневий контроль з відбракуванням. Лише найякісніша сировина придатна для маринування. Враховується і термін збору імбиру, і кількість проведених сортувань. Його використовують як обов’язковий інгредієнт до суші, роллів, сашимі. Імбир відмінно зміцнює імунітет, що особливо важливо у весняний і осінній сезон. Дуже ефективний при застуді і грипі, кашлі, синуситі і прекрасно допомагає впоратися з болем у горлі. Крім того, заварений подрібнений корінь імбиру добре зігріває тіло.
Ікра масаго – це японська назва ікри мойви (капелана), яку в цій країні традиційно використовують в рецептах приготування суші. Часто у продажу можна побачити ікру масаго, забарвлену харчовими барвниками в червоний, зелений або чорний колір. Так вона цікавіше виглядає при оформленні страв.
Ікра масаго найдрібніша з трьох видів ікри – крупніше за неї будуть ікра тобіко (ікра летючих риб) та ікура (ікра лосося). При цьому за смаком ікра масаго вважається більш ніжною, ніж тобіко.
Ікра масаго – це японська назва ікри мойви (капелана), яку в цій країні традиційно використовують в рецептах приготування суші. Часто у продажу можна побачити ікру масаго, забарвлену харчовими барвниками в червоний, зелений або чорний колір. Так вона цікавіше виглядає при оформленні страв.
Ікра масаго найдрібніша з трьох видів ікри – крупніше за неї будуть ікра тобіко (ікра летючих риб) та ікура (ікра лосося). При цьому за смаком ікра масаго вважається більш ніжною, ніж тобіко.
Ікра масаго – це японська назва ікри мойви (капелана), яку в цій країні традиційно використовують в рецептах приготування суші. Часто у продажу можна побачити ікру масаго, забарвлену харчовими барвниками в червоний, зелений або чорний колір. Так вона цікавіше виглядає при оформленні страв.
Ікра масаго найдрібніша з трьох видів ікри – крупніше за неї будуть ікра тобіко (ікра летючих риб) та ікура (ікра лосося). При цьому за смаком ікра масаго вважається більш ніжною, ніж тобіко.
Ожина – це ягода темного (майже чорного) кольору, візуально дуже схоже на малину. Енергетична цінність ожини представлена, в основному вуглеводами, більшість з яких – цукри. Проте, це фруктовий цукор, тож ягоди можна спокійно вживати тим, хто притримується здорового харчування.
Стигла ожина є дуже корисним доповненням раціону, адже містить більше 20 вітамінів та мінералів. Регулярне вживання ягід позитивно впливає на нервову систему, артеріальний тиск, роботу судин та серця, нормалізує рівень холестерину в крові та зміцнює ясна.
Дорада, як і сібас стали постійними гостями на рибних прилавках наших магазинів. Що і говорити, дорада смачна риба практично в будь-якому вигляді і зручна для приготування. Чистити не треба. Зробив надрізи, сбрызнул рослинним маслом, соком лимона і в духовку під гриль хвилин на 15 і риба готова. Ну можна разок перевернути, щоб рівномірно пропеклась, але не обов'язково. Вообщем не клопітно. Однак є одна тонкість. Вся дорада і сібас в тому числі, які можна купити в наших магазинах це штучно вирощена риба. Так звана аквакультура. Головними експортерами цієї продукції є Туреччина і Греція. Як ви розумієте штучно вирощена риба є штучно вирощена зі всіма витікаючими наслідками. Гастроентерологи сильно не радять захоплюватися такою продукцією, щоб не отримати через проблеми зі здоров'ям, т. к. в процесі вирощування використовуються і гормони росту і антибіотики.
Сир Дор Блю — преміальний кремоподібний сир із прожилками блакитної благородної плісняви, тане в роті, з ніжно-пікантним та вишуканим смаком. Від традиційного ДорБлю Гранд Нуар відрізняється більш високою жирністю, що дає йому особливий гармонійний смак і приємну консистенцію.
"Сир із блакитною пліснявою Дор Блю - ласощі, здатні замінити сотні десертів. Причому це не лише смачно, а й корисно.
Якщо ви - справжній гурман, то вам особливо сподобається поєднання цього сиру з чорною свіжомеленою заварною кавою з турки. Вершково-кавовий ""зацвілий"" смак ні з чим не може зрівнятися.
Серед інших марок та виробників оптимальний у категорії ціна – якість, сир Дор Блю виробника Kaserei Champignon (Німеччина). Виробник сиру з блакитною пліснявою dorblu Kaserei Champignon Дорблю Кезерай Шампіньйон робить дуже якісний продукт.
Крім доповнення до кави, можна зробити салат з сиру Дор Блю, помідорів, базиліка, заправленого оливковою олією, теж виходить дуже смачно. Також рекомендуємо поєднувати сир Дор Блю з вином та шампанським, з виноградом та горіхами.
Дор блю поєднує в собі найкращі традиції молочного сиру та блакитної плісняви. Цей сир має ніжний смак та кремоподібну консистенцію, його вершковий смак збагачений нотою пікантності.
Доторкніться і Ви до справжнього мистецтва сироваріння!"