Усі товари
Мідії належать до виду двостулкових молюсків. М’ясо мідій позитивно впливають на роботу печінки, процеси травлення та обмін речовин; за кількістю білка перевершує яловичину та рибу. М’ясо мідій містить більше 30 елементів, необхідних для нормального функціонування організму. Поціновувачі морепродуктів цінують мідій за те, що вони легкі в приготуванні, мають тонкий ніжний смак, який добре поєднується з багатьма продуктами. Так, з мідіями можна робити супи, іспанську паелью. Їх можна також просто відварити та подати з соусом, запекти прямо в раковинах під сиром або з іншого добавкою.
Memel Blue - это 50% ручной работы, с добавлением благородной голубой плесени Penicillium roqueforti. Memel Blue изготавливается из тщательно отобранного коровьего молока, без какой-либо окраски. Сыр созревают в течение восьми- десяти недель в особых условиях, чтобы правильно культивировать голубую культуру формы в сыре. Голубая плесень отличается от других форм мягким вкусом, обеспечивая тонкий вкус сыру. Сыр «Memel Blue» имеет отличительные структуры: белый сыр вырезан синими прожилками. Это отличная легкая закуска, когда речь идет о винограде, маслинах, дынях, орехах. Memel Blue идеально подходит для вина или как ингредиент в приготовлении лакомства для гурманов, соусов, десертов и других блюд.
Масляна риба холодного копчення - це вишуканий делікатес, що володіє унікальними смаковими та гастрономічними властивостями. У неї пружне біле жирне м'ясо і темно-коричнева шкірка. Завдяки обробці димом вона набуває унікальні смакові якості, дивовижний запах та красивий золотистий колір.М'ясо масляної риби насичене залізом, йодом і цинком. Цей факт робить її цінним продуктом в раціоні людей, які страждають захворюваннями серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, щитовидної залози. У ній міститься велика кількість амінокислот, так необхідних для нормального функціонування та розвитку організму. Філе холодного копчення цієї риби - 100% натуральний продукт з прекрасними смаковими якостями.
Оливкова олія з додаванням чорного трюфеля стане ідеальним продуктом для справжніх гурманів і цінителів вишуканих смаків. Створена в Італії з додаванням чорного зимового трюфеля олія дозволить розкрити новий відтінок звичної страви і подарує продуктам дивовижний аромат.
Масло найвищої якості "Екстра" 82,5% є солодковершковою та поєднує в собі відмінний смак, якість та безпеку для здоров'я завдяки натуральності всіх складових. За допомогою тільки свіжих і натуральних вершків створюється масло марки "Екстра", яке здатне наситити чудовими смаковими та ароматичними нотками будь-яку страву. Наприклад, хліб, що випікається з додаванням масла "Екстра", стає напрочуд смачним і ароматним, починає мати солодкуватий вершковий присмак і аромат. Ця олія чудово підходить для м'яса, риби, овочів.
Масло найвищої якості "Екстра" 82,5% є солодковершковою та поєднує в собі відмінний смак, якість та безпеку для здоров'я завдяки натуральності всіх складових. За допомогою тільки свіжих і натуральних вершків створюється масло марки "Екстра", яке здатне наситити чудовими смаковими та ароматичними нотками будь-яку страву. Наприклад, хліб, що випікається з додаванням масла "Екстра", стає напрочуд смачним і ароматним, починає мати солодкуватий вершковий присмак і аромат. Ця олія чудово підходить для м'яса, риби, овочів.
Маслини – зрілі плоди оливкового дерева. Вирощуються лише людиною на плантаціях. Бувають дрібні, що йдуть на оливкову олію. А також великі, які маринують та їдять уже кілька тисячоліть.
Маслини – зрілі плоди оливкового дерева. Вирощуються лише людиною на плантаціях. Бувають дрібні, що йдуть на оливкову олію. А також великі, які маринують та їдять уже кілька тисячоліть.
Маслини – зрілі плоди оливкового дерева. Вирощуються лише людиною на плантаціях. Бувають дрібні, що йдуть на оливкову олію. А також великі, які маринують та їдять уже кілька тисячоліть.
Маскарпоне – сир із ніжної молочно-вершкової суміші, доведеної до високої температури. Сир має особливо вершковий смак. Є незамінним інгредієнтом десерту тірамісу. Може бути доданий у різотто, що дасть страві насичену кремову структуру.
Маскарпоне – сир із ніжної молочно-вершкової суміші, доведеної до високої температури. Сир має особливо вершковий смак. Є незамінним інгредієнтом десерту тірамісу. Може бути доданий у різотто, що дасть страві насичену кремову структуру.
Маракуя пюре - це справжня екзотика в кожній ложці! Це натуральне пюре зі соковитого плоду маракуї, яке має неперевершений смак і аромат. Кожна порція пюре насичена фруктовими нотками і свіжістю, яка додасть яскравості вашим стравам і напоям. Використовуйте його для приготування коктейлів, десертів, соусів або просто додайте до йогурту чи оладок. Маракуя пюре - це ідеальний спосіб насолодитися ароматом тропіків в комфорті вашого дому. Спробуйте і відчуйте магію маракуї!
Солодкий та корисний манго з тропіків! Манго має імуномодулюючі властивості, тому що багатий мінеральними елементами і вітамінами, які є в м’якоті плоду. Завдяки вмісту антиоксидантів, вживання манго насичує і тонізує організм людини. Свіжоморожений манго зручно використовувати для приготування десертів, морозива, коктейлів. Технологія шокової заморозки дозволяє зберегти всі корисні властивості цього тропічного плоду.
Малина – дикорослий або культивований напівчагарник до 1,5 м висоти, з багаторічним кореневищем, що розвиває дворічні надземні стебла. Садова малина має ряд переваг перед дикою, яка росте на вирубках – вона крупніше і збирати її простіше. Ягоди дикоростучої малини містять близько 10% цукрів, органічні кислоти і їх солі, вітаміни А, В, С. Насіння містить до 22% жирної олії. Плодами малини харчуються багато лісових птахів і звірів. У ягодах садової малини міститься до 11,5% цукру (глюкоза, фруктоза і сахароза), органічні кислоти (яблучна, лимонна, саліцилова), дубильні речовини, пектин (до 0,9%), клітковина (4-6%), флавоноїди, антоціани, мінеральні речовини і мікроелементи (залізо, мідь, калій, кальцій, магній, цинк, кобальт), вітаміни С, В1, В2, РР, фолієва кислота, провітамін А. У садовій малині міститься набагато більше саліцилової кислоти, ніж в лісовій, тому вона більш корисна при застуді.
Малина – дикорослий або культивований напівчагарник до 1,5 м висоти, з багаторічним кореневищем, що розвиває дворічні надземні стебла. Садова малина має ряд переваг перед дикою, яка росте на вирубках – вона крупніше і збирати її простіше. Ягоди дикоростучої малини містять близько 10% цукрів, органічні кислоти і їх солі, вітаміни А, В, С. Насіння містить до 22% жирної олії. Плодами малини харчуються багато лісових птахів і звірів. У ягодах садової малини міститься до 11,5% цукру (глюкоза, фруктоза і сахароза), органічні кислоти (яблучна, лимонна, саліцилова), дубильні речовини, пектин (до 0,9%), клітковина (4-6%), флавоноїди, антоціани, мінеральні речовини і мікроелементи (залізо, мідь, калій, кальцій, магній, цинк, кобальт), вітаміни С, В1, В2, РР, фолієва кислота, провітамін А. У садовій малині міститься набагато більше саліцилової кислоти, ніж в лісовій, тому вона більш корисна при застуді.
Макісу це - килимок з бамбука та бавовняних ниток, застосовується для приготування їжі в японській кухні. Найчастіше макісу використовується для приготування суші-ролів, а також омлетів та страв, що вимагають видалення надлишків вологи.
Копчений лосось корисний і його навіть не потрібно готувати. Люди всього світу люблять цю копчену рибу за універсальність. Лосось прикрашає легкі закуски на святах та подається для гурманів у всіх ресторанах. Він добре підходить для швидких закусок, сімейних обідів та бутербродів на сніданок.
Слабосолона лосось свіжого улову! Вибирайте корисну закуску, приготовану спеціально для вас, з метою зберегти неповторний смак ніжного філе лосося ще на довше;) Наш слабосолоний лосось виготовляється з винятково свіжої риби, зберігаючи всі корисні елементи у незміненому вигляді. Адже лосось такий багатий на селен, фосфор і калій, що це неодмінно позитивно позначиться на вашому зовнішньому вигляді і відмінному самопочутті!
Форель входить у сімейство лососевих. Не водиться в теплій воді – погано переносить температуру понад двадцять градусів. Морська форель мешкає в Тихому та Атлантичному океані, її спеціально розводять біля узбережжя Норвегії, Канади та Чилі. Прісноводна водиться в озерах Ладозькому, Онезькому, в Карелії та на Кольському півострові. Поширена у холодноводних річках Європейської частини Росії.
Морська риба важить два-п'ять кілограмів, досягаючи завдовжки дев'яносто сантиментів. Прісноводна форель менша, при цьому озерна трохи більша за річкову. Середні розміри риби – п'ятдесят сантиметрів. Річкова форель рідко сягає понад двадцять сантиметрів за вагою до шестисот грамів.
У форелі зелений колір на спинці і боках, а черево - сіре. Відтінки залежать від довкілля риби та сезону. Важливим є склад води та їжа форелі. Наприклад, у мулистій воді вона темніша, а вапняна – світліша. Місце проживання також впливає на відтінок м'яса: від червоного (у морської) до рожевого та кремового (у прісноводної).Стейки форелі гармонують з імбиром та лимоном. М'ясо дієтичне, у ста грамах міститься сто дев'ятнадцять кілокалорій.
Лазанья - це італійське блюдо, яке завоювало серця багатьох українців. Для приготування лазаньї вам неодмінно стануть в нагоді найтонші листи тесту, які складають основу самого блюда.
Листи для лазаньї виготовлені з твердих сортів пшениці. Листи для лазаньї вважаються смачніше — вони мають трохи більш щільну структуру і краще утримують в собі соус. Прямокутні листи лазаньї Combino Lasagne нарізаються з тіста, розкотив так тонко, що його текстура дозволяє соусу рівномірно розподілитися по всій поверхні і в повній мірі розкрити смак всіх його інгредієнтів.
Бамбук походить з Азії, Африки, Австралії чи США. Рослина вважають символом енергії та сили. Колір листя бамбука яскраво-зелений, довжиною 21-23 см, шириною 5 см. Упаковане листя у вакуумне пакування, термін придатності 1 рік. Зберігати листя необхідно в сухому та прохолодному місці, без потрапляння прямих сонячних променів.
Застосування. Листя бамбука використовують у вигляді незвичайних підкладок замість тарілок. Додають у супи та салати, загортають у листя м'ясо та рибу.
Користь. Листя бамбука – низькокалорійний продукт, який входить до раціону харчування людей, які бажають скинути зайву вагу. При вживанні налагоджується робота шлунково-кишкового тракту завдяки харчовим волокнам. У Китаї бамбук використовують як відхаркувальний, антисептичний та протимікробний засіб при застудних захворюваннях. У листі міститься величезна кількість кремнієвої кислоти, вона благотворно впливає на здоров'я шкіри, волосся та нігтів, надає заспокійливу дію. До складу рослини входить вітамін РР, який захищає серцево-судинну систему.
Вермішель фунчоза (фунчеза, фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Являє собою тонкі напівпрозорі ниточки вермішелі, приготованої з бобових культур. Свою назву скляна вермішель отримала завдяки властивості ставати прозорою після варіння. Саме це і відрізняє її від рисової локшини, яка, в свою чергу, після приготування стає білою.
Фунчоза продається в сушеному вигляді, сама по собі не має багатого смаку, але дуже добре просочується оточуючими соєвими соусами, їх смаком і ароматом. Тому скляну локшину (фунчозу) часто використовують у супах салатах, а також смажених стравах.
Вермішель фунчоза (фунчеза, фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Являє собою тонкі напівпрозорі ниточки вермішелі, приготованої з бобових культур. Свою назву скляна вермішель отримала завдяки властивості ставати прозорою після варіння. Саме це і відрізняє її від рисової локшини, яка, в свою чергу, після приготування стає білою.
Фунчоза продається в сушеному вигляді, сама по собі не має багатого смаку, але дуже добре просочується оточуючими соєвими соусами, їх смаком і ароматом. Тому скляну локшину (фунчозу) часто використовують у супах салатах, а також смажених стравах.
Вермішель фунчоза (фунчеза, фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Являє собою тонкі напівпрозорі ниточки вермішелі, приготованої з бобових культур. Свою назву скляна вермішель отримала завдяки властивості ставати прозорою після варіння. Саме це і відрізняє її від рисової локшини, яка, в свою чергу, після приготування стає білою.
Фунчоза продається в сушеному вигляді, сама по собі не має багатого смаку, але дуже добре просочується оточуючими соєвими соусами, їх смаком і ароматом. Тому скляну локшину (фунчозу) часто використовують у супах салатах, а також смажених стравах.