Усі товари
Соба - найпопулярніша азіатська гречана локшина. Має світло-коричневий колір та оригінальний присмак гречаного борошна. Найчастіше собу вживають як гарнір, обсмажуючи з м'ясом, куркою або креветками та овочами. Прекрасно поєднується з різними соусами та приправами. Також може бути інгредієнтом перших страв.
Японська гречана локшина Соба – дуже популярна страва не лише в Японії, а й в інших східних країнах. Найчастіше її готують, обсмажуючи з різними овочами та м'ясом. Як наповнювач може служити куряче м'ясо, качка, свинина, риба, або морепродукти. Також при приготуванні Соби додають яйце, перець чилі, часник, корінь імбиру. Готову страву заправляють соєвим соусом. При подачі прикрашається зеленою цибулею. Незвичайний смак гречаної локшини та аромати, що оточують її інгредієнтів, порадують як справжніх гурманів східної кухні, так і новачків.
Сир із благородною блакитною пліснявою до смаку небагатьом. Напевно, тому що слово пліснява, та ще й блакитна викликає не найприємніші асоціації. Але спробувавши цей – ви переконаєтеся, що дарма ним нехтували та побоювалися. Цей сир ніжний, м'який, має легкий грибний смак. Пліснява рівномірно розподіляється по всьому зрізу сиру. Сир відмінно поєднується у сирній тарілці з іншими видами: чеддером, брі або фетою та горіхами. Буде чудовим доповненням до вина чи світлого пива.
Кава Lavazza Qualita Rossa - це не просто італійська кава, це вираз італійського способу життя з його впізнаваним характером, що поєднує в собі легкість та вміння насолоджуватися кожним моментом. Це справжній смак Італії - купаж з 60% арабіки та 40% робусти з унікальним ароматом, повнотілим смаком із шоколадними нотами у післясмаку.
Натуральный молотый кофе Lavazza Espresso средней обжарки средне-тонкого помола — самая крепкая кофейная смесь в линейке Lavazza.
Lavazza Espresso — тщательно подобранные зерна 100% арабики с лучших плантаций Центральной Америки и Африки. Равномерная, средней интенсивности обжарка зерен позволяет достичь непревзойденного аромата и полного гармоничного вкуса эспрессо с легким шоколадным оттенком. Соблазнительная, бархатистая, золотисто-ореховая кремовая пенка — в подарок!
Кофе Lavazza Espresso подходит для любого способа приготовления — его можно заварить в турке, в кофеварке с фильтром, используя френч-пресс или кофемашину. На основе Lavazza Espresso можно приготовить любой кофейный напиток: эспрессо, капучино, латте или макиато.
Кускус - пшенична крупа, яка є основою для однойменної страви магрібського або берберського походження.
Історично кускус готували із проса. У наш час найбільш поширений кускус із манної крупи, що отримується з твердої пшениці. Зовні нагадує круглий рис, діаметр крупинок - 1-2 мм.
Неочищені насіння кунжуту, тобто чорні, на 60% більше містять в собі кальцію, ніж продукт золотистого кольору. Крім цього, дана приправа багата вуглеводами, амінокислотами, білками і такими вітамінами, як В, Е, А і С. Також чорний кунжут включає в себе калій, фосфор, залізо і магній.
Не можна не сказати і про те, що представлені насіння є джерелом такого важливого для людини речовини, як фітин. Він швидко відновлює мінеральний баланс організму. Крім усього іншого, кунжут багатий харчовими волокнами і лецитином.
Індійський білий кунжут. Альтернативне назва – Сезам.
Одна з найбільш відомих та поширених прянощів. Кунжут дуже корисний. Трохи меншою мірою, ніж чорний побратим.Застосовується в хлібобулочній та м'ясній промисловості з особливим успіхом. У домашній кулінарії використовується ще більш широко. Випічка, салати, м'ясні та рибні страви, гарніри. Особливо страви з рису. У м'ясній компанії кунжут добре доповнює свинину. Насамперед, завдяки своєму дивовижному горіховому смаку та аромату, які виявляються при термообробці.
Найкраще кунжут смажити протягом 1-2 хвилин на сковороді без масла. Тоді він найбільшою мірою розкриває свої кулінарні достоїнства.
Кожна господиня знає багато цікавих рецептів з використанням кукурудзи. Це і салати, і гарніри, і перші страви. Часто для цих цілей використовують консервовані зерна. Але значно корисніше і дешевше купувати їх в замороженому вигляді і готувати в міру необхідності потрібну кількість. Оскільки вся продукція піддається шоковій заморозці, в результаті вона зберігає максимальну кількість вітамінів і мікроелементів, чого не скажеш про технологію консервації.
Страви з додаванням кукурудзи смачні, поживні, а найголовніше корисні для здоров’я. Так, регулярне вживання цього злаку в раціон знижує рівень холестерину і запобігає його подальше підвищення. Особливістю цього продукту є те, що при термічній обробці зерна зберігають свою оболонку, а значить і цінні речовини.
І дітки, і дорослі завжди з нетерпінням чекають літа, щоб насититися різною смакотою. Серед них варена кукурудза в качанах. Але ж можна балувати себе цими ласощами круглий рік. Пропонує вам кукурудзяні качани високої якості, вони наповнені сонцем і ароматом літа, мають чудовий солодкий смак, соковиті і яскраві. Всі ці властивості продукт зберіг завдяки шоковій заморозці. Таку кукурудзу не потрібно попередньо розморожувати, досить проварити її 15-20 хвилин і можна радувати рідних літнім смаком.
Як і всі злакові, цей продукт має безліч корисних властивостей. Зерна багаті залізом, цинком і марганцем. Крім того, кукурудза має дуже високу харчову і біологічну активність, тому легко засвоюється організмом і підвищує швидкість обміну речовин.
Вживають її в свій раціон люди, які страждають захворюваннями печінки і серцево-судинної системи, це полегшує симптоматику і при регулярному правильному харчуванні сприяє одужанню. Приготуйте взимку варені качани кукурудзи і ви здивуєте своїх гостей, а також трошки наблизитися до довгоочікуваного літа.
Саме курячі крильця найчастіше готують та їдять разом із соусами. Теріяки, барбекю, медовий, кисло-солодкий – очі розбігаються. З крилами все простіше, адже Курчак особисто відповідає за їхню якість та смак, тому вибір очевидний.
М'який сир із жирністю 65%. Володіє легким та ніжним вершковим смаком, гомогенною текстурою. Внаслідок цих якостей можна використовувати в приготуванні як Чізкейка, так і крем-супу або крему на торт. Консистенція пластична, добре запікає, під дією температури не тріскається, не відшаровується.
М'який сир із жирністю 65%. Володіє легким та ніжним вершковим смаком, гомогенною текстурою. Внаслідок цих якостей можна використовувати в приготуванні як Чізкейка, так і крем-супу або крему на торт. Консистенція пластична, добре запікає, під дією температури не тріскається, не відшаровується.
М'який сир із жирністю 65%. Володіє легким та ніжним вершковим смаком, гомогенною текстурою. Внаслідок цих якостей можна використовувати в приготуванні як Чізкейка, так і крем-супу або крему на торт. Консистенція пластична, добре запікає, під дією температури не тріскається, не відшаровується.
Смакуйте свіжість та ніжність морських делікатесів з нашою тигровою креветкою з головою. Кожна креветка має вражаючий розмір та привабливий зовнішній вигляд, що робить її ідеальною для особливих страв та застільних пригощень. Ця креветка має неперевершений смак, який ви почуєте з першого куштування. Вона багата на протеїни та має низький вміст жирів, що робить її здоровим вибором для вашого харчування. Приготуйте її на грилі, у воку, в салатах або в будь-якому іншому страві, яку ви бажаєте приготувати. Завдяки своїй вишуканості та якості, наша тигрова креветка з головою стане справжньою окрасою вашого столу та підкреслить вашу гастрономічну майстерність. Насолоджуйтесь креветками найвищої якості разом з нами!
Тигрові - найбільші креветки. Від звичайних і королівських креветок тигрові зовні відрізняються наявністю темних смуг на панцирі та смаком м'яса - воно у них ніжне і найбільше нагадує м'ясо раків. І варити його потрібно не довше двох-трьох хвилин, щоб воно не стало гумовим.
Тигрові - найбільші креветки. Від звичайних і королівських креветок тигрові зовні відрізняються наявністю темних смуг на панцирі та смаком м'яса - воно у них ніжне і найбільше нагадує м'ясо раків. І варити його потрібно не довше двох-трьох хвилин, щоб воно не стало гумовим.
Тигрові - найбільші креветки. Від звичайних і королівських креветок тигрові зовні відрізняються наявністю темних смуг на панцирі та смаком м'яса - воно у них ніжне і найбільше нагадує м'ясо раків. І варити його потрібно не довше двох-трьох хвилин, щоб воно не стало гумовим.
Тигрові - найбільші креветки. Від звичайних і королівських креветок тигрові зовні відрізняються наявністю темних смуг на панцирі та смаком м'яса - воно у них ніжне і найбільше нагадує м'ясо раків. І варити його потрібно не довше двох-трьох хвилин, щоб воно не стало гумовим.
Варено морожені креветки користуються великою популярністю. Їх використовують для приготування супу, салату, їдять у чистому вигляді. Головне, щоб обраний продукт був якісним та смачним. Зараз можна замовити його в режимі онлайн та оцінити якісні характеристики безпосередньо при доставці.
Коктейльної (салатна) креветкою називають повністю готовий до вживання продукт – м'ясо креветок, очищене від панцира, голови та ніг та заморожене. Перед вживанням їх досить розморозити і промити кип'яченою водою. Варити не треба.Часто використовується для начинки ролів, для приготування соусів і японських салатів.
Смачні заморожені креветки Лангустин в упаковці з вагою 2 кг та кількістю 21-30 штук на кілограм. Ідеально підходять для готування різноманітних страв, включаючи салати, супи, пасту та інші.