Усі товари
Кунжутне масло має тисячолітню традицію, використовувалося єгиптянами як ліки ще 1500 р. до н.е. та асоціювалося з безсмертям.Кунжутне масло застосовують і всередину, і для масажу, і для догляду за шкірою. Має приємний кунжутний смак і яскравий аромат.
Натуральні молочні вершки – при збиванні збільшують свій обсяг в 3 рази. Здатні не втрачати при приготуванні свої смакові і ароматичні характеристики, зберігають форму і обсяг протягом дуже тривалого часу.
У використанні відрізняються легкістю. Збиваються за кілька хвилин і можуть швидко вбирати повітря в свою структуру.
Вершки можна змішувати в дуже широкому діапазоні концентрацій з кондитерськими кремами, какао-порошком, горіховою та карамельною пастою та іншими наповнювачами, а також відмінно поєднуються з самими різними фруктами і ягодами.
Натуральні молочні вершки – при збиванні збільшують свій обсяг в 3 рази. Здатні не втрачати при приготуванні свої смакові і ароматичні характеристики, зберігають форму і обсяг протягом дуже тривалого часу.
У використанні відрізняються легкістю. Збиваються за кілька хвилин і можуть швидко вбирати повітря в свою структуру.
Вершки можна змішувати в дуже широкому діапазоні концентрацій з кондитерськими кремами, какао-порошком, горіховою та карамельною пастою та іншими наповнювачами, а також відмінно поєднуються з самими різними фруктами і ягодами.
Якісний оригінальний продукт із класичним молочним смаком, спеціально розроблений для виготовлення піци, запіканок та лазаньї.
Ідеально плавиться, має відмінну тягучість, не розтікається та не підгорає.
"Один из самых древних французских сыров. Характерен бледный цвет с сероватым оттенком, покрыт благородной плесенью.
Вкус - тонкий сливочный с орехово-грибными нотками; консистенция – влажная, эластичная, тающая.
Сыр Бри причесляют к группе мягких сыров, которые готовят на основе коровьего молока.
Название этого сыра возникло из-за одноименной провинции, где был впервые изготовлен этот продукт.
Процесс изготовления сыра Бри начинается с того, что молоко нагревают, а потом процеживают. Затем в него добавляют фермент, который позволяет образовать сырную массу. После этого наступает время, когда нужно отделить сыворотку от сырной массы в формах, которые помещают на специальную подстилку и постоянно переворачивают. Через 7 дней на поверхность наносят споры плесени."
Що може бути кращим за поєднання солодкої малини та кисло-солодкого гранату? Зачаровуючий смак, насичений аромат зроблять вам гарний настрій на весь день.
Шампіньйони (печериці), хоча ми і вважаємо їх простими грбами, мають досить високі смакові та поживні якості, що наближають їх до найкращих серед їстівних білих грибів. Вони надають страві особливий смак і насичений аромат, а на відміну від сезонних грибів, доступні протягом усього року. Шампіньйони ідеальні для швидких закусок, вони - друге м'ясо, але на відміну від м'яса мають зовсім мало калорій, що є незамінним для тих, хто планує схуднути.
Шампіньйони різані ТМ "Чемпіон" стануть прекрасним доповненням будь-якої страви до Вашого столу.