Усі товари
Філе лосося охолоджене преміум зачистки на шкірі. Лосось піддається всім типам кулінарогого оброблення: його готують на пару, смажать, тушкують, коптять, відварюют, маринують , фарширують, запікають, також у сирому вигляді використовують для сашимі та ролів. Поставка щосереди.
Кокосова паста – продукт, виготовлений із свіжої м'якоті стиглого кокосу, шляхом перетирання її у пюре – пасту. На смак ця паста ніжна, з кокосовими нотками. Консистенція густого крему. При застиганні в холодильнику кокосова паста набуває більш щільної, твердої структури.
Натуральна кокосова паста виготовляється без зайвих добавок. Ароматизатори, зі зрозумілих причин, у цьому продукті зайві. Так, і підсилювачам смаку робити в кокосовій пасті нічого.
Васабі — це різновид японського хрону — корінь багаторічної рослини, яка росте в гірських районах, що омиваються швидкими гірськими струмками. Традиційно подається до суші та ролів.
Традиційне італійське борошно з твердих сортів пшениці - Семола.Володіє крупчатою текстурою і легким жовтим кольором.Ідеально підходить для приготування різноманітної домашньої та професійної випічки: від булочок і фокаччи, до тіста для пасти і макаронних виробів.В своєму складі має значну частину оболонки зерна, завдяки чому містить більше клейковини, тому добре вбирає воду і тримає форму.
Мелена кава Movenpick з кращих зерен Арабіки. Тривале ненав'язливе післясмак.
Складно уявити в теперішній час заклади харчування без картоплі фрі. Вона настільки увійшла в наше життя і міцно запала в смакові сердечка, що стала всенародно-улюбленою стравою. Популярність картоплі фрі легко пояснити, адже вона має широке застосування в кулінарії.
Какао Шоколадні крем - пасти "Каравела" випускаються у вигляді м'яких кремів, можуть застосовуватися: Для холодного використання, а саме для приготування різних кремів, на базі вершків; приготування морозива, прошарків, прикраси і покриттів кондитерських виробів. При випіканні, в якості начинок для листкових виробів, круасанів, виробів з пісочного тіста, печива. Ці креми можуть мати подвійне застосування - і для випічки, і для холодного використання в залежності від їх застосування. Також паста може використовуватися в якості смакової добавки для кондитерських кремів. Каравела Горіхова Паста - пастоподібний напівфабрикат з яскраво вираженим горіховим смаком для пекарської та кондитерської промисловості. Використовується, як готова начинка і так само для приготування начинок, прошарків, прикрас і покриттів кондитерських виробів.